Tematski skup slijepih žena povodom Majčinog dana

U prigodi obilježavanja Majčinog dana dvodnevnim aktivnostima 13. i 14. svibnja 2017. godine u Lipiku i Pakracu održan je tradicionalni susret slijepih žena Hrvatske u organizaciji Udruge slijepih Pakrac-Lipik i Hrvatskog saveza slijepih.

Cilj ovogodišnjeg susreta bio je identificiranje i osnaživanje slijepe žene te njenih mentalnih, emocionalnih i fizičkih kapaciteta za kvalitetniji i zdraviji život, a tema druženja bila je „Volim sebe kako bih mogla voljeti druge“.

Ispred Povjerenstva za žene slijepih Hrvatskog saveza slijepih te Mreže slijepih žena Hrvatske pozdravila je predsjednica Mreže Marija Mustač dok se ispred županije obratila Ana Pirović, savjetnica za kulturu. Voditeljica Lira travel agencije Ivana Pleše povela je sudionike susreta u obilazak Lipika, Ergele, Toplica Lipik, a za vrijeme dvodnevnog boravka obišao se Sajam cvijeća u Lipiku te okolica Planinarskog doma Omanovac gdje su svi sudionici bili smješteni.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane