Interreg Danova – Produljen rok “Poziva za ideje” do 30. studenog 2021.

Dragi inovatori, praktičari, konceptualni mislioci, poduzetnici, kreativni pojedinci iz svih sredina, start-upova, istraživačkih organizacija i tvrtki koje rade na inovativnim i pristupačnim rješenjima prijevoza, projektni tim DANOVA-e, svjestan da je za razvoj dobre ideje potrebno vrijeme, s veseljem objavljuje da je rok za zaprimanje prijava na Poziv za ideje produljen do 30. studenoga 2021.

Cilj poziva je prikupiti nova rješenja koja mogu doprinijeti poboljšanju pristupačnosti prijevoznih usluga, infrastrukture i informacija slijepim i slabovidnim osobama. Ovim pozivom imate priliku predstaviti svoju ideju međunarodnim sudionicima i interesnim skupinama na području prijevoza te organizacijama koje predstavljaju slijepe i slabovidne osobe na završnoj projektnoj konferenciji u Beču! No, ono što nas iznimno veseli jest što ćemo pobjednika za sav uloženi trud nagraditi iznosom od 10.000 eura!

Evo kratkog pregleda važnijih datuma:
Zaprimanje prijava: 1. rujna – 30. studenog2021.
Pitanja i odgovori: do 25. studenog 2021.
Prvi pregled ideja: sredina prosinca 2021.
Proglašenje pobjednika: 31. siječnja 2022.

Za više detalja provjerite službenu najavu na ovoj poveznici. Obrascu za prijavu možete pristupiti ovdje. Više o samom projektu DANOVA saznajte na službenoj Facebook stranici. Veselimo se vašem sudjelovanju!

DANOVA projektni tim