Radionice za jačanje upravljačkih kapaciteta temeljnih udruga slijepih u okviru projekta “Diljem naše lijepe integrirajmo slijepe”

Edukacija za jačanje upravljačkih kapaciteta udruga slijepih u Edukacijsko – rehabilitacijskom kampu slijepih Premantura.

U okviru EU projekta „Diljem naše lijepe, integrirajmo slijepe“ od 14.09. do 17.09.2020. održana je edukacija za jačanje upravljačkih kapaciteta udruga slijepih u Edukacijsko – rehabilitacijskom kampu slijepih Premantura.

   

Tijekom 3 dana provedene su radionice na temu jačanja organizacijskih kapaciteta udruga, strateškog planiranja, samozastupanja, zagovaranja i odnosa s javnošću koje je vodila stručna suradnica iz Centra za civilne inicijative Mirela Despotović.

Na radionicama su sudjelovali članovi upravljačkih tijela temeljnih udruga članica Hrvatskog saveza slijepih i njihove videće pratnje.
Razgovaralo se o izazovima s kojima se susreću upravljačka tijela u svojem radu u udrugama u lokalnim zajednicama.
Kroz razmjenu iskustava iskristalizirale su se nove ideje te se osvijestila potreba zajedničkog rada pri rješavanju ključnih pitanja važnih za slijepe i slabovidne članove temeljnih udruga.
Zahvaljujemo svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju, kreativnosti i brojim novim idejama za buduću suradnju.

Navedeni sadržaj isključiva je odgovornost Hrvatskog saveza slijepih. Više informacija o EU fondovima pogledajte na: www.esf.hr ili www.strukturnifondovi.hr

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane