Proveden drugi ciklus radionica u okviru EU projekta “Bijeli štap u mojoj obitelji”

U okviru EU projekta "Bijeli štap u mojoj obitelji" od 25. do 31. kolovoza 2021. održan je drugi ciklus radionica za roditelje, djecu s oštećenjem vida i njihovu braću i sestre u Edukacijsko rehabilitacijskom kampu slijepih Premantura.

Na radionicama je sudjelovalo 21 dijete i 18 roditelja iz cijele Hrvatske. Djeca s oštećenjem vida sudjelovala su na kreativnim radionicama koje su provele stručne suradnice, edukacijske rehabilitatorice Dora Švigir i Petra Sabolek. Članovi njihovih obitelji sudjelovali su na psihološko – edukativnim radionicama za roditelje, braću i sestre bez oštećenja vida koje su  provele doktorice znanosti s dugogodišnjim iskustvom u pružanju psihološke podrške Anita Lauri Korajlija i Eva Anđela Delale.

Radionice za roditelje obuhvaćaju i dramske radionice koje su se provodile pod vodstvom ravnatelja Dramskog studija „Novi život“, Vojina Perića te radionice smijeha koje je provodila vanjska suradnica Danijela Biondić – Vidaković. Vrijedan doprinos provedbi i prilagodbi aktivnosti za djecu prema individualnim potrebama, mogućnostima i željama pružile su volonterke Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane