Edukacijsko-rehabilitacijski trening za osobe s oštećenjem vida koje žive same i/ili nemaju partnera (7. 8. – 12. 8. 2020.)

U okviru trogodišnjeg programa „U ringu života“ koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u razdoblju od 7. 8. do 12. 8. 2020. godine održan je edukacijsko-rehabilitacijski trening na kojemu su sudjelovale osobe s oštećenjem vida koje žive same ili nemaju partnera.

Na treningu je sudjelovalo 16 osoba s područja cijele Hrvatske u dobi od 36 do 60 godina.

Tijekom šest dana druženja razgovaralo se o izazovima s kojima se sudionici s oštećenjem vida susreću u svakodnevnim životnim situacijama. Kroz radionice radili smo na jačanju samopouzdanja, proaktivnosti i nezavisnosti. Uz mnogo zajedničkog rada i truda bilo je i dovoljno vremena za stvaranje novih prijateljstava i druženje uz obilje smijeha, pjesme i plesa.

Zahvaljujemo svim sudionicama treninga na pozitivnoj energiji i mnoštvu kreativnih ideja.