Edukacijsko-rehabilitacijski trening za osobe s oštećenjem vida koje žive same i/ili nemaju partnera (19.6. – 24. 6. 2021.)

U okviru druge godine trogodišnjeg programa „U Ringu života“ financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, od 19.-24.06.2021., održan je edukativno rehabilitacijski kamp za osobe s oštećenjem vida koje žive same i/ili nemaju partnera.

Tijekom 6 dana druženja i radionica razgovaralo se o izazovima s kojima se sudionici s oštećenjem vida susreću u svakodnevnim životnim situacijama.

Na radionicama smijeha učile su se tehnike disanja i opuštanja glasa uz obilje veselja, smijeha i dobrog raspoloženja. Dramske i diskusijske radionice dovele su do jačanja samopouzdanja i nezavisnosti što je rezultiralo vrijednim idejama za kvalitetniju svakodnevicu osoba s oštećenjem vida.

Uz zajednički rad i trud bilo je i dovoljno vremena za stvaranje novih prijateljstava, druženje, kupanje i sunčanje.

Zahvaljujemo se svim dragim sudionicima i volonterima na motiviranosti, kreativnosti i brojnim novim idejama za buduću suradnju.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane