Projekt “Skupa izvan klupa”

Projekt, koji financijskim sredstvima podupire Ministarstvo znanosti i obrazovanja, obuhvaća 5-dnevni socijalizacijski kamp za 10 djece i mladih s oštećenjem vida koji pohađaju COO „Vinko Bek” ili su integrirani u ustanove redovnog odgoja i obrazovanja diljem Republike Hrvatske te 10 djece i mladih bez oštećenja vida koji pohađaju Osnovnu školu ,,Dr. Ivan Merz” u Zagrebu.

Djeca i mladi sudjelovat će u raznovrsnim aktivnostima edukacijsko rehabilitacijskih, dramskih i sportskih radionica i aktivnosti s ciljem povećanja vještina, s posebnim naglaskom na socijalne vještine, te znanja i kompetencije, u području socijalne uključenosti, jednakopravnosti, međusobnog razumijevanja i prihvaćanja, kreativnog izražavanja i stvaralaštva, kao i unaprjeđenja aktivnog života, sveobuhvatno podižući kvalitetu socijalnog uključivanja.

Kamp će se održati u prilagođenom i pristupačnom objektu Edukacijsko rehabilitacijskog kampa za slijepe ERKS Premantura, a aktivnosti prilagođene potrebama i mogućnostima svakog sudionika vodit će niz stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s osobama s oštećenjem vida.

Brošurica za roditelje djece s oštećenjem vida

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane