DOPUNA POZIVA ZA ČLANOVE POGOĐENE POTRESOM

Pozivaju se članovi na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije koji su se zbog posljedica potresa 22. ožujka 2020. morali iseliti iz svojih domova ili im je imovina znatno oštećena da se jave Hrvatskom savezu slijepih na kontakt 01 48 12 501 ili 091 4646 105. Stručna služba nudi besplatno informiranje te podršku u rješavanju pravnih pitanja (prijava štete na imovini, informiranje o financijskim olakšicama Grada Zagreba i sl.).

U nastavku prenosimo obavijest Grada Zagreba:

„Gradonačelnik Grada Zagreba 23. ožujka 2020. donio je Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području Grada Zagreba. Grad Zagreb je 25. ožujka 2020., na službenoj stranici Grada www.zagreb.hr, objavio Javni poziv za prijavu štete na imovini kojim obavještava fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini nastala šteta da prijave štetu Gradskom povjerenstvu. Obrasci se mogu preuzeti na webu www.zagreb.hr (online verzija / word verzija) i u pisarnicama gradske uprave, radnim danom u uredovno radno vrijeme od 08:00 do 15:30 h.

Sve potrebne informacije oko popunjavanja obrazaca mogu se dobiti na besplatni broj telefona 0800 88 03 i na email: prijavastetepotres@zagreb.hr.

Prijava štete vrši se dostavom obrazaca putem weba www.zagreb.hr, elektroničke pošte prijavastetepotres@zagreb.hr ili poštom na adresu: Gradsko povjerenstvo Grada Zagreba za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb.

Sve fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavile štetu, a žele koristiti pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda sukladno propisima, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanim obrascima zaključno sa 6. svibnjem 2020.

Dodatne informacije možete dobiti na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili na besplatni telefon 0800-88-03.“

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane