Savjetovanje i provjera digitalne pristupačnosti

Danas se sve više govori o digitalizaciji, sve je online, dostupne su različite e-usluge, a jedna od najpomodnijih sintagmi u kampanjama i projektima jest digitalna pristupačnost. Svi o njoj govore, ali nitko zapravo nije siguran što je ona točno. Postoje mnogi standardi i automatizirani testovi koji su, iako praktični, zapravo nedostatni pri ocjenjivanju pristupačnosti.

Hrvatski savez slijepih, kao nacionalna krovna organizacija slijepih, nudi uslugu savjetovanja i provjere pristupačnosti sadržaja (internetskih stranica, aplikacija, videozapisa, dokumenata…) slijepim i slabovidnim osobama.

Naše stručno osoblje, koje čine i slijepe i slabovidne osobe, ima bogato iskustvo prilagođavanja sadržaja osobama s oštećenjem vida i svakom zadatku pristupamo s posebnom pažnjom, čime jamčimo vrhunsku kvalitetu svojih usluga.

Poboljšanjem pristupačnosti pridonosimo inkluziji osoba s oštećenjem vida u društvo. Nepristupačnost je diskriminacija! Dajte svoj doprinos njezinu suzbijanju.

Kontaktirajte nas na:
hrvatski@savez-slijepih.hr, bruno.tot@savez-slijepih.hr ili na telefon 01/4811 501.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane