Najava filma “Ustaj, Miro” s audiodeskripcijom (AD) na Varaždinskoj televiziji

Dragi članovi i svi zainteresirani,
pozivamo vas da ove srijede, 17. veljače 2021. godine, s početkom emitiranja u 18:40 sati na programu Varaždinske televizije (VTV-a) premijerno pogledate kratkometražni film pod nazivom „Ustaj, Miro“. Film će se emitirati u pristupačnom formatu za slijepe i slabovidne osobe, odnosno uz audio deskripciju (AD) – upotrebu govornih opisa ključnih vizualnih elemenata koji su dodani u sam film.
Hrvatski savez slijepih u suradnji s VTV-om i timom za audio deskripciju pod vodstvom Antonia Pavlovića u vaše domove na male ekrane donosi prilagođeni kulturni sadržaj za sve osobe oštećena vida, kao i one koji žele doživjeti „gledanje filma“ zatvorenih očiju. Produkcija i prilagodba filma financirana je sredstvima Ministarstva kulture kroz projekt „Put do kulture“. U narednim mjesecima bit će predstavljeni i drugi audio deskribirani sadržaji.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane