Javni poziv NCVVO-a za prilagodbu ispitnih kataloga na brajicu – prosljeđuje se

Prosljeđujemo javni poziv Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO) stručnjacima koji će prilagoditi ispite državne mature i popratne ispitne materijale u šk. god. 2021./2022. za tisak na Brailleovu pismu. Prijave na poziv traju do 15. srpnja 2021. Cijeli tekst poziva dostupan je na službenim stranicama NCVVO-a na poveznici: https://www.ncvvo.hr/javni-poziv-strucnjacima-koji-ce-prilagoditi-ispite-drzavne-mature-i-popratne-ispitne-materijale-u-sk-god-2021-2022-za-tisak-na-brailleovu-pismu/ ili na poveznici http://savez-slijepih.hr/app/uploads/2021/07/Javni-poziv-ispitni-katalozi-prilagodba-brajica-1.pdf.