Interreg DANOVA – najava Poziva za ideje

Poštovani,

prenosimo najavu Poziva za ideje u području osiguranja pristupačnosti prijevoznih sustava slijepim i slabovidnim putnicima u sklopu projekta DANOVA, čiji je partner i Hrvatski savez slijepih.

Dragi inovatori, praktičari, konceptualni mislioci, poduzetnici, kreativni pojedinci iz svih sredina, start-upova, istraživačkih organizacija i tvrtki koje rade na inovativnim i pristupačnim rješenjima prijevoza, projektni tim DANOVA-e sa zadovoljstvom najavljuje predstojeći Poziv za ideje koji će biti otvoren od 1. rujna do 15. listopada 2021. Cilj poziva je prikupiti nova rješenja koja mogu doprinijeti poboljašnju pristupačnosti prijevoznih usluga, infrastrukture i informacija slijepim i slabovidnim osobama. Ovim pozivom imat ćete priliku predstaviti svoju ideju međunarodnim sudionicima i interesnim skupinama na području prijevoza te organizacijama koje predstavljaju slijepe i slabovidne osobe na završnoj projektnoj konferenciji u Beču! Za više detalja provjerite službenu najavu na ovoj poveznici. Kako biste se upoznali s uvjetima prijave, izgled obrasca za prijavu možete pronaći ovdje. Više o samom projektu DANOVA saznajte na službenoj Facebook stranici. Veselimo se vašem sudjelovanju!

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane