Interreg DANOVA – Otvoren Poziv za ideje

Poštovani,

U nastavku prenosimo obavijest da je Poziv za ideje u području osiguranja pristupačnosti prijevoznih sustava slijepim i slabovidnim putnicima u sklopu projekta DANOVA, čiji je partner i Hrvatski savez slijepih, od danas OTVOREN!

Dragi inovatori, praktičari, konceptualni mislioci, poduzetnici, kreativni pojedinci iz svih sredina, start-upova, istraživačkih organizacija i tvrtki koje rade na inovativnim i pristupačnim rješenjima prijevoza, projektni tim DANOVA-e sa zadovoljstvom objavljuje da je Poziv za ideje OTVOREN od 1. rujna do 15. listopada 2021.

Cilj poziva je prikupiti nova rješenja koja mogu doprinijeti poboljšanju pristupačnosti prijevoznih usluga, infrastrukture i informacija slijepim i slabovidnim osobama. Ovim pozivom imate priliku predstaviti svoju ideju međunarodnim sudionicima i interesnim skupinama na području prijevoza te organizacijama koje predstavljaju slijepe i slabovidne osobe na završnoj projektnoj konferenciji u Beču!

Evo kratkog pregleda važnijih datuma:

  • Zaprimanje prijava: 1. rujna – 15. listopada 2021.
  • Pitanja i odgovori: do 11. listopada 2021.
  • Prvi pregled ideja: sredina studenog 2021.
  • Proglašenje pobjednika: 1. prosinca 2021.

Za više detalja provjerite službenu najavu na ovoj poveznici. Obrascu za prijavu možete pristupiti ovdje. Više o samom projektu DANOVA saznajte na službenoj Facebook stranici. Veselimo se vašem sudjelovanju!

DANOVA projektni tim

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane