Poziv za sudjelovanje na edukaciji “Inovativni pristupi u tretiranju dijabetesa” (17.11.2021.)

Hrvatski savez slijepih s ciljem prevencije i informiranja šire javnosti o problemima dijabetesa provodi projekt pod nazivom „Educiraj i dijabetes preveniraj” financiranog od strane Grada Zagreba. Cilj projekta je povećati aktivnosti povezane s očuvanjem i unaprjeđenjem zdravlja osoba s oštećenjem vida.

Ovim putem pozivamo Vas na edukaciju pod nazivom „Inovativni pristupi u tretiranju dijabetesa” koju će provoditi Davor Skeledžija, a ista će biti organizirana u srijedu, 17.11.2021. godine u prostorijama Hrvatskog saveza slijepih u Zagrebu, Draškovićeva 80/1, s početkom u 13:00 sati.

Zbog ograničenog broja sudionika i tehničkog aspekta organizacije edukacije, molimo Vas da svi zainteresirani izvrše prijavu najkasnije do 15.11.2021. godine na e-mail: hrvatski@savez-slijepih.hr

Za sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti prisustvovati edukaciji imat će priliku edukaciju pratiti online putem ZOOM platforme.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na broj tel. 01 4812 505 ili e-mail: hrvatski@savez-sliiepih.hr

 

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane