Završni događaj projekta Educiraj i dijabetes preveniraj!

U današnje vrijeme epidemioloških izazova, osobito ranjivu skupinu čine slijepe osobe koje boluju od dijabetesa a vrlo često imaju problema i s ostalim kroničnim komplikacijama koje im u velikoj mjeri  otežavaju svakodnevno funkcioniranje i smanjuju kvalitetu života.

Stoga je izrazito važno na pristupačan način osigurati edukativno-preventivne programe za slijepe osobe s dijabetesom s naglaskom na informacije o prevenciji komplikacija, utjecaju bolesti na ostatak organizma, prehrani, samokontroli bolesti, fizičkoj aktivnosti i sl. što je i bio cilj provedbe projekta Educiraj i dijabetes preveniraj!.

U okviru provedbe projekta Educiraj i dijabetes preveniraj! financiranog sredstvima grada Zagreba u prostoru Dramske scene Vidra organiziran je završni događaj na kojemu su prezentirane aktivnosti projekta.

Projekt je uspješno proveden čemu u prilog ide i održana edukacija pod nazivom Inovativni pristupi u tretiranju dijabetesa koju je provodio Davor Skeledžija kao i osiguravanje individualnog pristupa osobama s oštećenjem vida koje boluju od dijabetesa.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane