Kreće “Skupa izvan klupa”

Premda smo na radiovalovima emisije „Perspektive“ koju prenosi Laganini FM Zagreb prvi put predstavili projekt „Skupa izvan klupa“, vjerujemo da će naše članice i članove zanimati   kako smo nedavno zaprimili ugovor o provedbi projekta potpisan od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, čime i službeno započinje njegova provedba!

Naime, riječ je o projektu u okviru kojeg će se održati 4-dnevni socijalizacijski kamp s mnoštvom socijalizacijskih, rekreacijskih te izražajno-kreativnih aktivnosti za djecu s oštećenjem vida osnovnoškolske dobi, a koja pohađaju predmetnu nastavu unutar hrvatskog odgojno-obrazovnog sustava. Kamp će se održati u ljetnim mjesecima, a sudjelovanje će biti omogućeno djeci iz različitih krajeva Hrvatske. Partner u provođenju ovog projekta je Osnovna škola „Dr. Ivan Merz“ iz Zagreba čiji će učenici također sudjelovati u socijalizacijskom kampu, no za njih će to biti i veliki korak ka osvješćivanju tuđih potreba i prihvaćanju različitosti!

Više detalja donosimo u predstojećim mjesecima!

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane