Prilika za posao u Europskom parlamentu!

Ovom prilikom trudimo se razveseliti sve zainteresirane za stjecanje iskustva rada u inozemstvu!

Naime, u okviru programa pozitivnog djelovanja, Europski parlament postavlja se kao primjer koji treba slijediti kada je riječ o stvaranju ravnopravnog i uključivog društva kroz poticanje zapošljavanja osoba s invaliditetom. Europski parlament tako pruža mogućnost rada u njegovu sjedištu u Bruxellesu ili Luksemburgu u trajanju od godine dana. Za prijavu za selekcijski postupak potrebno je biti državljanin/ka EU-a, imati rješenje o invaliditetu od najmanje 20%, imati C1 razinu znanja jednog od 24 službena jezika u EU-u te B2 razinu znanja jednog od preostalih 23 službena jezika, ali i nemati prijašnjeg radnog iskustva u nekoj od institucija EU-a (ne ubrajaju se prakse i stažiranja).

Prijavu, koja treba sadržavati životopis i napomenu na kojem jeziku želite polagati test, kao i informaciju o tome je li vam potrebna razumna prilagodba za njegovo polaganje, potrebno je poslati na mail PERSPositiveAction@europarl.europa.eu do ponedjeljka, 7. ožujka 2022. do 18:00 sati.

Sve ostale kriterije i više informacija možete pronaći u dokumentu Europskog parlamenta.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane