Holmanova nagrada

Organizacija Lighthouse for the Blind osnovala je 2017. godine Holmanovu nagradu u čast Jamesu Holmanu, prvom svjetskom putniku koji je u 20 godina slijep proputovao čitav svijet!

Njegov avanturistički duh ogleda se i u samoj nagradi budući da se ona dodjeljuje trima osobama bilo gdje na svijetu kako bi pretvorile u stvarnost svoju ambicioznu ideju koja bi uključivala osobni rast i razvoj, ali bi i ispravila krive percepcije ljudi o sljepoći. Uvjet za sudjelovanje je da je osoba do 1. listopada 2022. punoljetna, njezino stanje medicinski odgovara definiciji sljepoće i vješta je u engleskom.

Ako se pronalazite u opisu, imate mogućnost osvojiti nagradu od 25.000 eura. Vremena za razmišljanje i snimanje videa od 90 sekundi za predstaviti ideju imate do 20. ožujka, do kada ga treba postaviti na svoj youtube kanal i ispuniti formular u kojem ćete dodati poveznicu na vaš video, a formular možete pronaći na službenoj stranici organizacije Lighthouse for the Blind.

 

 

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane