Započela je provedba projekta „Složno po vještine“

„Složno po vještine“ je prvi ERASMUS + projekt koji Hrvatski savez slijepih nakon dugo vremena provodi u partnerstvu s drugom europskom državom! Projekt će u velikoj mjeri doprinijeti jačanju suradnje i osnaživanju uključenih organizacija za daljnju provedbu ERASMUS+ projekata.

Riječ je o projektu čiji je cilj osnaživanje osoba s oštećenjem vida u polju komunikacijskih, socijalnih i digitalnih vještina kako bi ravnopravno mogle konkurirati na tržištu rada prilikom pronalaska zaposlenja ili promjene posla.

Projekt se provodi u  partnerstvu sa slovenskim savezom „Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije“.

Predviđeno trajanje projekta  je 12 mjeseci, a aktivnosti su usmjerene na povećanje kompetencija odraslih (18 – 50 godina) s oštećenjem vida koji su članovi Hrvatskog saveza slijepih  i Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije.

Glavne aktivnosti projekta usmjerene su na dva 4-dnevna susreta u Premanturi i Okroglom, te 6 virtualnih treninga. Aktivnosti će obuhvatiti niz edukativnih, kreativnih i praktičnih radionica s ciljem usvajanja novih znanja i vještina u području socijalnih, komunikacijskih i digitalnih vještina.

Više detalja donosimo u narednim mjesecima.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane