Otvorene prijave za socijalizacijski kamp u okviru projekta „Skupa izvan klupa“

Danas smo otvorili prijave za socijalizacijski kamp koji će se održati od 6. – 10. srpnja 2022. godine u Edukacijsko-rehabilitacijskom kampu Premantura. Kamp je namijenjen djeci s i bez oštećenja vida u dobi od 11 – 15 godina, a organiziramo ga u partnerstvu s OŠ „Dr. Ivan Merz“ iz Zagreba u okviru projekta pod nazivom „Skupa izvan klupa“, koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Djeca bez oštećenja vida učenici su škole partnera, a djeca s oštećenjem vida mogu biti učenici iz svih krajeva Hrvatske.

Brošuricu s informacijama za roditelje možete pronaći  ovdje ili pod odjeljkom Projekti/Projekti i programi u tijeku/Projekt „Skupa izvan klupa“ koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Do 30. travnja, na e-mail ines.hlevnjak@savez-slijepih.hr potrebno je poslati sljedeće podatke:

  • Ime i prezime + telefon roditelja za kontakt
  • Ime i prezime djeteta
  • Djetetova dob i vrsta oštećenja
  • Razina plivačkih sposobnosti
  • Naziv matične udruge slijepih

I ne zaboravite, ovo je idealna prilika da Vaše dijete s oštećenjem vida provede kvalitetno vrijeme u društvu vršnjaka s i bez oštećenja vida i na kreativan način razvije svoje mogućnosti i otkrije skrivene potencijale, uz druženje i zajedništvo u različitosti.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane