Obavijest o distribuciji FreeStyle Libre sustava za praćenje glukoze (čitača i senzora) putem doznaka Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje

Ovim putem vas obavještavamo da je naša tvrtka Tiflotehna d.o.o. od
02. svibnja 2022. počela s distribucijom FreeStyle Libre uređaja (čitača) i senzora za neograničeno mjerenje glukoze u međustaničnoj tekućini putem doznaka Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Svi korisnici FreeStyle Libre sustava za praćenje glukoze mogu naručiti i preuzeti FreeStyle Libre čitače i senzore u poslovnici Tiflotehne na adresi Zagreb, Šenoina ulica 34 ili putem besplatne dostave na kućnu adresu.

OSTVARIVANJE PRAVA NA TERET HZZO

FreeStyle Libre sustav za praćenje glukoze propisuje se i izdaje na teret Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, a pravo se ostvaruje putem HZZO doznake na sljedeći način:

  • FreeStyle Libre startni set, koji sadrži jedan čitač za neograničeno skeniranje glukoze i jedan senzor, izdaje se isključivo na doznaku HZZO-a svakih 5 godina po 1 set;
  • FreeStyle Libre tromjesečni set senzora (bez čitača) izdaje se isključivo na doznaku HZZO-a svaka 3 mjeseca u količini do maksimalno 7 senzora, uz uvjet da ukupna godišnja količina ne prelazi 26 senzora;
  • Uz svaku narudžbu tromjesečnog seta senzora koja sadrži 5 ili više senzora dodatno se gratis isporučuje 50 trakica i 50 lanceta za odrasle osobe te 150 trakica i 150 lanceta za djecu.

Za sve dodatne informacije i upite možete se obratiti na brojeve telefona 01 4812 503 i 01 4812 505 ili na mail adresu tiflotehna@tiflotehna.hr.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane