Produljenje roka za prijave na socijalizacijski kamp u sklopu projekta „Skupa izvan klupa“

Ovim putem Vas obavještavamo kako smo odlučili produljiti rok do 31. svibnja za prijave za sudjelovanje na socijalizacijskom kampu koji će se u okviru projekta „Skupa izvan klupa“ održati od 6. – 10. srpnja u Edukacijsko-rehabilitacijskom kampu Premantura.

Podsjećamo kako je kamp namijenjen djeci sa i bez oštećenja vida u dobi od 11 do 15 godina, a organiziramo ga u partnerstvu s Osnovnom školom “Dr. Ivan Merz” iz Zagreba u okviru projekta “Skupa izvan klupa” koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Djeca bez oštećenja vida učenici su škole partnera, a za djecu s oštećenjem vida važno je da su uključena u redovni obrazovni sustav na području Republike Hrvatske.

Brošuricu s više informacija pronađite na našoj službenoj mrežnoj stranici pod odjeljkom Projekti/Projekti i programi u tijeku/Projekt “Skupa izvan klupa”.

Kako biste prijavili svoje dijete, potrebno je na mail adresu ines.hlevnjak@savez-slijepih.hr poslati sljedeće podatke:

  • Ime i prezime roditelja te broj telefona za kontakt
  • Ime i prezime djeteta
  • Djetetova dob i vrsta oštećenja
  • Razina plivačkih sposobnosti
  • Naziv matične udruge slijepih.

I ne zaboravite, ovo je idealna prilika da Vaše dijete s oštećenjem vida provede kvalitetno vrijeme u društvu vršnjaka sa i bez oštećenja vida te na kreativan način razvije svoje mogućnosti i otkrije skrivene potencijale, uz druženje i zajedništvo u različitosti.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane