Treći veliki sastanak u okviru projekta DANOVA – Inovativne usluge prijevoza za slijepe i slabovidne putnike u Varni, Bugarska

3. svibnja, projektni partneri iz 9 zemalja, među kojima i članovi projektnog tima Hrvatskog saveza slijepih, sudjelovali su na trećem u nizu velikih sastanaka 14 projektnih partnera. Tom su prigodom partneri zaduženi za svoje radne pakete predstavili dosadašnje i buduće aktivnosti, među kojima, uključivanje interesnih skupina,  testiranje i način evaluacije novih rješenja, status pilot akcija, razvoj transnacionalnog koncepta potpuno pristupačnih prometnih infrastruktura.
Upravo ovo posljednje, odnosno izrada koncepta potpuno pristupačnih prometnih infrastruktura, okosnica je rada transnacionalne stručne radne skupine koja je svoj drugi sastanak održala 4. svibnja i na njemu utvrdila metodologiju za daljnji rad na spomenutom konceptu.
S nestrpljenjem iščekujemo rezultate, a posebice nas veseli testiranje implementiranih rješenja u partnerske prometne infrastrukture ili onih rješenja koja će se vrlo skoro implementirati i pridonijeti pristupačnosti i mobilnosti slijepih i slabovidnih putnika!

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane