Važna obavijest za sve korisnike BlindShell Classic 2 uređaja!

Od 1.6.2022. će doći do značajnih promjena kod prijave na GMail elektroničku poštu. Svi korisnici će biti odjavljeni sa svojih GMail računa. Prije ponovne prijave, potrebno je instalirati najnoviju nadogradnju uređaja, E-pošte i Internet preglednika. U aplikaciji E-pošta, unesite svoje korisničko ime i prijavite se. Zatim ćete biti preusmjereni na Googleovu web stranicu gdje ćete morati unijeti svoje podatke za prijavu i pritisnuti gumb „Dopusti“ ili „Allow“ nakon čega biste trebali biti ponovno prijavljeni u e-poštu.

Ovaj postupak je obvezan za sve zbog promjene Googleove politike vezane za e-poštu. Ponovno napominjemo da prenosimo obavijest proizvođača i sami nismo u mogućnosti testirati postupak prije 1.6.

U slučaju poteškoća, možete se obratiti informatičaru Hrvatskog saveza slijepih na broj 01 4811 232 ili na 091 526 8119 radnim danom od 8:00 do 16:00.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane