Novost u časopisu „Riječ slijepih“

Ovim putem obavještavamo sve aktualne i potencijalne autore i autorice, čitatelje i čitateljice te slušatelje i slušateljice kako u časopis „Riječ slijepih“ uvodimo jedan novitet!

Naime, novost se odnosi na potencijalne autore i autorice koji nisu osobe oštećena vida.

Dakle, naziv „Riječ slijepih“ već sam po sebi upućuje na populaciju kojoj pripadaju autori i autorice časopisa. No, s obzirom na to da je njegov sadržaj blizak, koristan ili pak nadahnjujući za osobe s oštećenjem vida, neupitno je da bi i osobe bez oštećenja vida u širokom spektru tema svojim znanjem i iskustvom časopisu mogle itekako kvalitetno doprinijeti. Imajući to na umu, od idućeg broja časopisa „Riječ slijepih“ osobama bez oštećenja vida otvara se mogućnost objave njihovih autorskih tekstova koji pripadaju području oštećenja vida.

Potaknuti velikodušnom gestom jednog našeg autora s oštećenjem vida, koji svoj prihod od prihvaćenog autorskog teksta za časopis „Riječ slijepih“ poklanja Hrvatskoj zakladi za školovanje slijepih „Marko Brkić“, donijeli smo odluku kako će sav prihod od autorskih tekstova osoba bez oštećenja vida objavljenih u časopisu „Riječ slijepih“ biti usmjeren stipendiranju naših slijepih učenika i studenata.

Ako smatrate da vaš autorski tekst može biti od značaja za osobe oštećena vida, dostavite ga do 27. lipnja u podne na rijec@savez-slijepih.hr.

Jer, uključivanje je naš đir!

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane