Nove rubrike u časopisu „Riječ slijepih“

Ovim putem želimo izvijestiti sve koji i dalje ili po novom žele čitati, slušati ili pisati za časopis „Riječ slijepih“ kako krećemo s pokušajima buđenja uspavanih spisateljskih talenata uvođenjem novih rubrika!

Odmah na početku valja istaknuti kako broj rubrika nije stalan ni konačan, podložan je promjenama i dobrim prijedlozima, a evo odmah i primjera: uvodimo dvije nove rubrike za koje još nemamo konačno ime pa ste pozvani dati svoje prijedloge.

Prva nova rubrika bit će rubrika u kojoj će se objavljivati (za početak) jedna do dvije u tom razdoblju najbolje napisane recenzije knjige. Traži se vlastiti doživljaj isprepleten činjenicama ili zanimljivim informacijama o autoru, knjizi, knjiškom svijetu, različitim ili sličnim djelima. Ukratko, cilj je zainteresirati čitatelja na vama svojstven način.

Druga nova rubrika – ova rubrika će sadržavati tekstove u kojima se autori bave pitanjima koja se ne tiču sljepoće niti s njom povezanih tema. Traži se odmak i uranjanje u nešto sasvim nevezano za sljepoću, a može biti svakodnevno ili aktualno, goruće ili zaboravljeno. Putin i osvajačka politika, abortus i klinika, gorivo i zelena politika. Slobodni ste nastaviti u smjeru koji vas najviše nadahnjuje.

Svoje maštovite prijedloge naziva rubrika dojavite na mail ines.hlevnjak@savez-slijepih.hr ili rijec@savez-slijepih.hr. I ne zaboravite, tekstove zaprimamo do 27. lipnja točno u podne!

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane