Poziv postojećim i potencijalnim autorima tekstova za časopis „Riječ slijepih“

Naši pretplatnici časopisa „Riječ slijepih“ danima već sigurno plove morima riječi njegova trećeg izdanja. Za to im je dovoljna samo ušna školjka, jagodice prstiju ili zjenica oka, a ako im se želite pridružiti u narednim plovidbama, godišnju pretplatu za zvučno izdanje časopisa (50 HRK ili 7 EUR) ili njegovo brajično ili PDF izdanje (40 HRK ili 6 EUR) možete izvršiti u hipu klikom na odjeljak Publikacije/Riječ slijepih na našoj službenoj stranici.

Dok je treće izdanje bilo bogato sadržajem i prožeto raznolikošću misli, iskustava, ali i talenta, među ostalim, u smislu prikaza umjetnosti u njezinih nekoliko različitih oblika, riječi struke i ljubavi prema brajici i rekreaciji te pogleda na sunčanu stranu života, za četvrto izdanje, za koje tekstove zaprimamo do 26. kolovoza na rijec@savez-slijepih.hr, još nije kasno da i sami unesete svježinu i očarate naše čitatelje novim perspektivama i pogledima na svijet!

Svakako još valja reći kako je treće izdanje časopisa utrlo put jednoj od dvije nove najavljene rubrike, a riječ je o rubrici pod nazivom „Od viđenja do viđenja“. To je rubrika u kojoj se autori bave pitanjima koja se ne tiču sljepoće. Traži se odmak i uranjanje u nešto sasvim nevezano za sljepoću, a može biti svakodnevno ili aktualno, goruće ili zaboravljeno. Putin i osvajačka politika, abortus i klinika, gorivo i zelena politika, pa čak i „Lipanj, srpanj, kolovoz” – album kojim su Urban&4 pronašli formulu jednostavnosti i jezgrovitosti. Slobodni ste nastaviti u smjeru koji vas najviše nadahnjuje.

Najaviti vam još možemo otvaranje druge novonajavljene rubrike u četvrtom izdanju, a tu će biti riječ o (za početak) jednoj do dvije u tom razdoblju najbolje napisane i zaprimljene recenzije knjige. Traži se vlastiti doživljaj isprepleten činjenicama ili zanimljivim informacijama o autoru, knjizi, knjiškom svijetu, različitim ili sličnim djelima. Ukratko, cilj je zainteresirati čitatelja na vama svojstven način.

I za kraj, slobodno si dajte malo mašte, izađite iz okvira ili pustite malo mozak na pašu, ali do 26. kolovoza pretočite misli na virtualni papir i oblikujte ih u tekst za časopis „Riječ slijepih“!

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane