U sklopu Erasmus+ projekta „Složno po vještine“ od 6. do 9. rujna 2022. održane su offline radionice u edukacijsko-rehabilitacijskom kampu Premantura u Istri

Projekt sufinancira Europska unija, a usmjeren je na osnaživanje osoba s oštećenjem vida kako bi ravnopravno mogle konkurirati na tržištu rada prilikom pronalaska zaposlenja ili promjene posla.
U radionicama su sudjelovali korisnici iz Slovenije i Hrvatske te su tijekom četiri dana organizirane brojne aktivnosti kako bi poboljšali svoje komunikacijske, socijalizacijske i digitalne vještine.
Korisnici su se na radionicama međusobno povezali, imali priliku razmijeniti svoja iskustva i sklopiti prijateljstva koja će se sigurno nastaviti i nakon projekta.

U narednom razdoblju u okviru projekta planiran je još jedan set radionica koje će se ovaj put održati u Sloveniji kao i online radionice digitalnih, komunikacijskih i socijalnih vještina.
Veselimo se nastavku suradnje sa Zveza slepih in slabovidnih Slovenije i nadamo se da će ovaj projekt biti pozitivan korak prema stvaranju inkluzivnog društva.

Zahvaljujemo svim sudionicima, izvoditeljima i volonterima na doprinosu za uspješnu provedbu planiranih aktivnosti!

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane