Nakon nekoliko godina Alternator ponovno u sklopu projekta Uključi me kulturno prilagođava predstave za osobe s oštećenjem vida!

Prva predstava koju prilagođava za slijepe i slabovidne osobe je “Ja od jutra nisam stao” u Kazalištu Kerempuh, a izvedba je 28. rujna
(srijeda) u 20 sati.
Predstava progovara o rodnoj problematici, ali uz bitan sadržajni zaokret – stereotipizirane muške i ženske rodne uloge obrću se na duhovit, apsurdan i nekonvencionalan način, dok uvriježeni klišeji o dinamici muško-ženskih odnosa podliježu satiričkoj oštrici. Više o predstavi možete pronaći tu: https://kazalistekerempuh.hr/pred…/ja-od-jutra-nisam-stao/
Izvedba će biti prilagođena putem audiodeskripcije. Alternator je rezervirao 15 mjesta po cijeni od 50 kuna. Potrebno je doći pred kazalište u 19:30.
Molimo zainteresirane članove da se jave Udruzi slijepih Zagreb – 01 48 11 123 – najkasnije do petka 23. rujna.
Projekt provodi Udruga za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator a financiran je sredstvima Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.