Provedena 4-dnevna edukacija za roditelje i djecu u sklopu projekta Školica sreće, za manje i veće!

U periodu od 03.07. do 06.07.2022. održana 4-dnevna edukacija za roditelje i djecu u ERKS Premantura u sklopu projekta Školica sreće, za manje i veće!

Edukacija je obuhvatila dvije grupe korisnika- roditelje i djecu. Roditeljima je bila pružena psihosocijalna podrška i stručno savjetovanje u području podrške roditeljima s oštećenjem vida, kako se nositi s izazovima u roditeljstvu i smjernicama u odgoju. Djeca su imala sportsko-edukativne radionice na otvorenom i zatvorenom prostoru. Podršku su pružale vanjske stručne suradnice uz pomoć volontera.
Stručna služba HSS-a  pružala stručnu podršku roditeljima i djeci u specifičnim područjima za osobe s oštećenjem vida i članovima njihovih obitelji.