The Blind Run – trk na krug!

Uoči obilježavanja Svjetskog dana bijelog štapa, udruga „Djeca za bolji svijet“ drugu godinu zaredom organizira humanitarnu utrku/šetnju pod nazivom „The Blind Run“ koja će se u subotu, 15. listopada održati  na području stare vojarne Taborec u Samoboru, Ulica Savke Dabčević Kučar, s početkom u 11 sati, dok je potrebno doći sat vremena ranije kako bi se na vrijeme uzeli startni brojevi, maskice za oči i vezice. Osim što ćete moći iskusiti iz prve ruke na koji način slijepe osobe trče, na raspolaganju će biti cijeli plato za razne igre, poligone, demonstraciju Brailleevog pisma i slične aktivnosti u kojima mogu sudjelovati djeca, ali i odrasli.

Pozivamo vas da ispunite prijavu i otrčite s nama humanitarni krug! Kotizacija je dobrovoljna, a prikupljeni prilozi bit će usmjereni Hrvatskom savezu slijepih kao podrška njihovu radu za dobrobit osoba oštećena vida.

Poveznica na prijavu je dostupna ovdje.

 

 

 

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane