Poziv na jednodnevni trening za mlade aktualne i buduće tražitelje posla (ADVISE)

Hrvatski savez slijepih u suradnji s Europskom unijom slijepih (EBU) ove će godine provesti aktivnost pod nazivom ADVISE (Aiding Visually Impaired Seeking Employment) – Pomoć osobama s oštećenjem vida u traženju posla. Naime, spomenuta aktivnost obuhvaća jednodnevnu edukaciju odnosno trening za mlade aktualne ili buduće tražitelje posla u dobi do 35 godina. Trening se temelji na modernoj metodologiji EBU-a koju će trenerice Mateja Rajnović i Ines Hlevnjak primijeniti za vrijeme edukacije, ali i u narednom razdoblju pružanja mentorske podrške.

Zainteresirani mogu se prijaviti na ines.hlevnjak@savez-slijepih.hr do 23.10.2022., a na raspolaganju imaju dva termina u kojima će se održati trening: 25. ili 26. listopada. Mjesto održavanja treninga su prostorije Hrvatskog saveza slijepih, a svi detalji nalaze se u pozivu.

Nadamo se da ćete prepoznati vrijednost ove edukacije i „alata“ koje vam možemo ustupiti kako biste spremnije i spretnije zakoračili na tržište rada.