ERASMUS + „SLOŽNO PO VJEŠTINE“ održan drugi set radionica

U okviru Erasmus + projekta „Složno po vještine“ uz potporu Europske unije od 19. do 22.10..2022. u Domu odiha ZDSSS u Izoli održan je drugi set radionica za osnaživanje osoba s oštećenjem vida kako bi ravnopravno mogle konkurirati na tržištu rada prilikom pronalaska zaposlenja ili promjene posla.

Na radionicama su sudjelovali korisnici iz Slovenije i Hrvatske te su tijekom četiri dana organizirane brojne aktivnosti na kojima su sudionici imali priliku produbiti međusobna poznanstva i iskustva te steći dodatne vještine i znanja koje će im biti korisne kako prilikom pronalaska zaposlenja ili promjene posla tako i u svakodnevnom životu.

Zahvaljujemo partnerima  Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije na organizaciji i izvrsnoj suradnji kao i svim sudionicima, izvoditeljima i volonterima!

U narednom razdoblju slijedi set od 6 online radionica u području komunikacijskih, socijalizacijskih i digitalnih vještina.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane