Nova intervju-rubrika u časopisu „Riječ slijepih“!

Veseli nas što možemo najaviti ove godine posljednju novu rubriku u časopisu „Riječ slijepih“! Naime, kako bismo naše pretplatnike još više inspirirali i motivirali za djelovanje, posljednji broj ovogodišnjeg izdanja označava početak rubrike u kojoj će se objavljivati jedan intervju s osobom oštećena vida čija postignuća mogu služiti kao primjer i poticaj drugima.

U slučaju da ste na nekoga pomislili dok ste čitali prethodnu rečenicu, dojavite o kome je riječ na rijec@savez-slijepih.hr.

A još je samo tri dana preostalo za dostavu prijedloga tekstova za posljednje ovogodišnje izdanje časopisa „Riječ slijepih“.

Ako mislite da Vaša priča ili pjesma može pridonijeti tome da našim pretplatnicima ove hladne i kišne dane učini malo ljepšima, bogatijima za nove mogućnosti i nove vidike, pošaljite ju na rijec@savez-slijepih.hr do nedjelje, 11. prosinca 2022. godine.