U okviru projekta “Složno po vještine” održan ciklus online radionica

U okviru Erasmus+ projekta „Složno po vještine“ tijekom siječnja i veljače održan je ciklus od 6 online radionica digitalnih, komunikacijskih i socijalnih vještina.

Radionice su održali djelatnici Hrvatskog saveza slijepih i partnerske organizacije Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije i vanjski suradnici, a namijenjene su sudionicima projekta – odraslim osobama s oštećenjem vida.

Prva online radionica „LinkedIn“ održana je 17.1.2023. godine, a radionicu je vodila  Maja Krištafor, brending strateginja i LinkedIn coach uz tehničku podršku informatičkog referenta Bruna Tota.

Druga online radionica „CV skroji, poslodavca osvoji“ održana je 19.01.2023 godine. Radionicu je vodio Ivan Tominac iz Centra za razvoj mladih uz tehničku podršku informatičkog referenta Bruna Tota.

7.2.2023. održana je treća online radionica „Kako promijeniti karijeru/radno mjesto“ koju su organizirali partneri iz Slovenije, a voditelji su bili Darja Ren i Miha Srebrnjak.

Četvrta online radionica „Europski događaji za mlade s oštećenjem vida – prilike i kako sudjelovati“  održana je 9.2.2023., a organizirali su je partneri iz Slovenije, a voditelji su bili Gaja Beč i Anja Uršić.

15. i 17.2.2023. održane su posljednje 2 online radionice „Kako koristiti i poboljšati vještine rada u Office 365 aplikacijama “ koje je vodio i moderirao stručnjak za asistivne tehnologije u Hrvatskom savezu slijepih Bruno Tot.

Zahvaljujemo svim suradnicima i izvoditeljima na doprinosu uspješnoj provedbi radionica.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane