Završna konferencija Erasmus+ projekta “Složno po vještine”

23.2.2023. u organizaciji partnerske organizacije Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije u Ljubljani je  održana završna konferencija ERASMUS+ projekta “Složno po vještine”.

Projekt je usmjeren na osnaživanje osoba s oštećenjem vida u polju komunikacijskih, socijalnih i digitalnih vještina kako bi ravnopravno mogle konkurirati na tržištu rada prilikom pronalaska zaposlenja ili promjene posla.

Provedene aktivnosti, ostvarene rezultate i druge zanimljivosti o projektu, u Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne predstavile su Andreja Veljača, dipl.iur, izvršna direktorica Hrvatskog saveza slijepih; Mateja Rajnović, mag.soc.rada, voditeljica projekta; te Štefan Kušar, tajnik Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije.

Na projektu su sudjelovale 33 odrasle osobe s oštećenjem vida iz obje države, a provedba projekta osim ostvarenih ciljeva, doprinijela je stvaranju prekrasnih uspomena i trajnih prijateljstava među sudionicima. Partnerske organizacije produbile su suradnju i zajedničko djelovanje u području zagovaranja prava osoba s oštećenjem vida.

Iako projekt završava 28.2.2023., veseli nas najaviti da su neke nove ideje i zajednički projekti već u nastanku.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane