Poziv na novi ciklus radiodramskih radionica „Do slušanja“ namijenjenih osobama oštećena vida

Umjetnička organizacija Punctum poziva sve zainteresirane osobe oštećena vida da se priključe programu online radionica dokumentarne i igrane radiodrame „Do slušanja“. Radionica će se održati pod vodstvom dramaturginja Nine Bajsić i Nikoline Rafaj.

Program je zamišljen u tri glavne etape te je u potpunosti prilagođen online provedbi, čija je primarna svrha osobama oštećena vida olakšati pristup audiokulturi. Radionice će se održavati putem Zoom aplikacije, a svu dodatnu opremu (audiosnimače, slušalice) polaznicima će osigurati organizator.

Projekt je započeo 1. ožujka, a  odvijat će se u obliku grupnih i individualnih online susreta u tjednom ili dvotjednom ritmu. Prezentacija nastalih radova predviđena je za srpanj 2023. godine.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, navode organizatori. Prijave s biografijom i kratkim motivacijskim pismom potrebno je poslati na mail: uo.punctum@gmail.com

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske te Zaklade Kultura nova.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane