HRT i dalje nastavlja s emitiranjem sadržaja s audiodeskripcijom

Ovim putem obavještavamo da Hrvatska radiotelevizija nastavlja i u ljetnoj shemi s emitiranjem sadržaja s audiodeskripcijom, nedjeljom oko 18:10 sati na trećem televizijskom kanalu.

Počevši od nedjelje, 25. lipnja 2023. premijerno će se emitirati prva i druga sezona dramske serije “Novine” redatelja Dalibora Matanića, a u nastavku će se emitirati i treća sezona serije.

Svake nedjelje emitirat će se po dvije epizode serije i emitiranje će trajati sve do 15. listopada 2023.

Poslije tog termina, emitirat će se i dalje sadržaji s audiodeskripcijom, a o detaljima ćemo Vas naknadno obavijestiti.

Svi programski sadržaji prilagođeni slijepim i slabovidnim osobama putem audiodeskripcije dostupni su i na platformi HRTi pa oni koji nisu u mogućnosti pratiti emitiranja na HTV 3, mogu ih naknadno pratiti na HRTi-u.

Također, svi programski sadržaji prilagođeni slijepim i slabovidnim osobama imaju oznaku (AD) u rasporedima emitiranja (web, teletekst), kao i tijekom samog emitiranja sadržaja, a prije emitiranja prilagođenog sadržaja najavi se (slikovno i zvučno) sadržaj koji je prilagođen slijepim i slabovidnim osobama.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane