Ljetni kamp mladih “Izvidi svoje mogućnosti”

Završetak školske godine i početak ljeta za 20 mladih sa i bez oštećenja vida obilježio je ljetni kamp u ERKS Premantura koji se održao u razdoblju od 7. do 11. srpnja 2023. godine. Kamp je organiziran u okviru projekta „Izvidi svoje mogućnosti“ kojeg financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Svrha kampa je razviti socijalizacijske i komunikacijske vještine, informirati se i učiti o zdravim načinima života te kroz uključivanje mladih u strukturirane izviđačke aktivnosti poticati ih da upotrijebe i razviju svoje mogućnosti, interese i pronađu različite načine kako ispuniti svoje potrebe.

11 mladih iz Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ i 9 izviđača iz 28. samostalne družine izviđača „Dubrava“ tijekom aktivnih i ispunjenih 5 dana stjecalo je nova znanja, životne vještine kao i prijateljstva koja će trajati.

Zahvaljujemo svim sudionicima i volonterima na doprinosu uspješnoj provedbi aktivnosti te izvoditeljima koji su svojom kreativnošću i toplim pristupom omogućili sudionicima stjecanje novih vještina i nezaboravnih iskustava.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane