Nastavak emitiranja dramskih serija, filmova i dokumentarnog serijala s audiodeskripcijom na HTV 3

Hrvatska radiotelevizija i u jesenskoj shemi nastavlja s emitiranjem sadržaja s audiodeskripcijom i to u tjednom ritmu svake subote od 16:15 do 18:00 sati na HTV 3.

Počevši od 23. rujna kad će se emitirati 4. i 5. epizoda treće sezone serije “Novine” redatelja Dalibora Matanića, a emitiranje će trajati sve do ljetne sheme. Uz nove epizode serije “Novine” emitirat će se film “Lada Kamenski”, dokumentarni serijal  “Razgovori s prijateljima” i dramska serija “Gora”.

Programski sadržaji prilagođeni slijepim i slabovidnim osobama putem audiodeskripcije dostupni su i na HRT-ovoj platformi HRTi pa oni koji nisu u mogućnosti pratiti emitiranja na HTV 3, mogu ih naknadno pratiti na HRTi-u.

Napominjemo kako svi programski sadržaji prilagođeni slijepim i slabovidnim osobama imaju oznaku (AD) u rasporedima emitiranja (web, teletekst), kao i tijekom samog emitiranja sadržaja, a prije emitiranja prilagođenog sadržaja najavi se (slikovno i zvučno) sadržaj koji je prilagođen slijepim i slabovidnim osobama.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane