Projekt (ras)PRAVA mladih – radionice za mlade

Drago nam je obavijestiti Vas da smo u mogućnosti ponuditi trodnevne zanimljive i edukativne radionice zainteresiranim mladim osobama s oštećenjem vida, a koje se provode zahvaljujući suradnji Hrvatskog saveza slijepih i Mreže mladih Hrvatske, ostvarene na projektu (ras)PRAVA mladih, financiranom od strane Grada Zagreba.

Ove radionice su jedinstvena prilika za razvoj specifičnih znanja i komunikacijskih vještina, ali i za neformalno druženje i povezivanje s drugim mladim osobama, upoznavanje stručnjaka koji djeluju u području problematike mladih te širenje mreže poznanstava.

Neki od ciljeva edukacije su upoznavanje s konceptom nacionalne i lokalne politike za mlade, poticanje na širu suradnju mladih i lokalne uprave i samouprave te osnaživanje mladih na aktivnu društvenu participaciju. Teme koje će biti zahvaćene radionicama su: politika za mlade, oblici sudjelovanja mladih, uloga mladih u društvu, komunikacija, metoda strukturiranog dijaloga, zagovaranje itd.

Više informacija o projektu (ras)PRAVA mladih možete pronaći na poveznici: https://savez-slijepih.hr/project/u-tijeku/projekt-rasprava-mladih/

Radionice će biti održane na dane 22. siječnja, 23. siječnja i 24. siječnja u prostorijama Udruge slijepih Zagreb. Na sva tri dana, radionice će započeti u 10:00 sati, a završiti u 15:30 sati. Također su predviđene pauze za osvježenje i ručak.

Pozivamo sve zainteresirane osobe s oštećenjem vida u dobi od 18 do 35 godina da se predbilježe za sudjelovanje na e-mail: iva.andric@savez-slijepih.hr ili telefon: 01/4811 231 najkasnije do 12.1.2024. u 14 sati.

Broj sudionika na besplatnim radionicama je ograničen.