Poziv na radionice u sklopu projekta “Crtama života”

S veseljem vas obavještavamo kako Hrvatski savez slijepih nastavlja s aktivnostima u sklopu projekta „Crtama života“ zahvaljujući financijskoj podršci Grada Zagreba. Nakon radionica o pravima i mogućnostima te o asistivnoj tehnologiji, novu godinu i novi ciklus radionica započinjemo s radionicama o pamćenju i očuvanju kognitivnih sposobnosti koje će voditi stručnjakinja iz partnerske Udruge „Senior“, a usmjerene su osnaživanju starijih građana s oštećenjem vida kroz diskusije i razmjene iskustava.

Radionice će se održavati jednom tjedno u sljedećim terminima: 16. siječnja, 25. siječnja, 30. siječnja i 06. veljače. Sve radionice započeti će u 10 sati, a provoditi će se u prostorijama Udruge slijepih Zagreb. Ovo je prilika za širenje poznanstava i stvaranje novih te razmjenu iskustva i neformalno druženje starijih članova.

Pozivamo sve zainteresirane osobe treće životne dobi s oštećenjem vida da se prijave na ciklus od četiri kreativne i interaktivne radionice na e-mail adresu: nikolina.kusterbajn@savez-slijepih.hr ili telefon: 01/4811-231 najkasnije do 15. siječnja 2024. godine do 12 sati.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane