Poziv na radionicu o filmu u sklopu projekta “ZFF ukljuČUJE”

Radionica o filmu u sklopu projekta „ZFF ukljuČUJE“

Nakon što smo vam ponudili praćenje audiodeskribiranih filmova Sedmo nebo i Ekskurzija u sklopu 21. Zagreb film festivala, pozivamo vas na interaktivnu radionicu o filmu na kojoj ćete imati priliku upoznati filmsku umjetnost kroz praktične primjere i rad u grupi.
Radionicu će voditi filmska redateljica i scenaristica Lana Kosovac koja se također bavi i edukacijom o filmu kroz razne radionice i predavanja (Kinoklub Zagreb, Ruksak (pun) kulture i dr.). Izrađuje igrane i dokumentarne forme te ima iza sebe nekoliko kratkih igranih filmova, kratki dokumentarni film, dugometražni dokumentarni film (Pomutnje), dokumentarni serijal za HRT (Jedna jedina) i srednjometražni dokumentarac.
Pozivamo sve zainteresirane da dođu na radionicu koja će biti održana u petak, 19.04.2024. s početkom u 10:00 sati u prostoru Udruge slijepih Zagreb u Draškovićevoj 80/III.
Molimo sve zainteresirane da se jave do petka, 12.04.2024. u 13 sati.

Kontakt:
Iva Andrić, prof. psih.
tel: 01/ 4811 231
mob: 091 6028 602
e-mail: iva.andric@savez-slijepih.hr

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane