Poziv na radionicu u sklopu projekta “Crtama života”

Podsjećamo Vas kako su u tijeku radionice u sklopu projekta “Crtama života” namijenjene osobama s oštećenjem vida treće životne dobi s područja Grada Zagreba sufinancirane od strane Grada Zagreba. Nakon dvije vrlo zanimljive i uspješne radionice o očuvanju pamćenja, najavljujemo treću radionicu na kojoj ćemo naučiti strategije pamćenja i kako očuvati svoje pamćenje. Radionica će se održati u utorak 30. siječnja 2024. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Udruge slijepih Zagreb, a voditi će ju stručna suradnica psihologica Zrinka Grotić iz partnerske Udruge Senior.

Svi zainteresirani članovi treće životne dobi koji se do sada nisu prijavili, imaju priliku to učiniti do 29. siječnja do 16 sati na e-mail: nikolina.kusterbajn@savez-slijepih.hr ili telefon 01/4811 231.