Napunjenih baterija dijelimo s vama dojmove sa socijalizacijskog kampa koji se u okviru projekta „Skupa izvan klupa“ održao od 6. do 10. srpnja 2022. godine u ERKS Premantura. Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a cilj mu je obogatiti izvannastavne aktivnosti redovnog programa odgoja i obrazovanja na način da djeci s i bez oštećenja vida koja pohađaju predmetnu nastavu osiguramo obrazovni sadržaj obogaćen kreativnošću, prihvaćanjem, uvažavanjem i osobnim razvojem.
Ponosno možemo reći da smo u tome i uspjeli!

Naime, osmero dječaka i djevojčica iz partnerske organizacije OŠ „Dr. Ivan Merz“ iz Zagreba te 12 dječaka i djevojčica s oštećenjem vida s cijelog područja Republike Hrvatske, svi do jednoga izjavili su kako bi ovo iskustvo opet ponovili!

Dramske, edukacijsko-rehabilitacijske i sportske radionice, uz društvene igre prilagođene osobama s oštećenjem vida, talent show, karaoke i igre na plaži učinili su da se naši sudionici većinom zaborave javiti roditeljima, ali i da nauče poštivati i ne podcjenjivati različitosti, kako pomoći i ne odmoći i kako timski biti drugačiji.

Zahvaljujemo svim sudionicima, neizostavnim izvoditeljima, vraškim stručnjacima i nezaboravnim volonterima te se nadamo da će se ovakvo zajedništvo jednoga dana preslikati na čitavo društvo.

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane