TAKTILNA IZDANJA – Slikovnice

295,00 kn

„Miffy“

295,00 kn

295,00 kn

"Mala matematika"


Slikovnica sadrži male matematičke zadatke. Radi se o matematičkim operacijama zbrajanja i oduzimanja do broja pet pa je stoga ova slikovnica prikladna za djecu predškolske dobi, ali i za djecu u prvim razredima osnovnih škola. Slikovnica sadrži vesele i zanimljive zadatke upotpunjene s taktilnim likovima. Sve sadržaje u slikovnici djeca mogu opipati. Kako su u slikovnici korišteni različiti materijali, djeca imaju mogućnost doživjeti mnoštvo različitih tekstura što ima značajan utjecaj na cjelokupan razvoj djeteta s oštećenjem vida.

150,00 kn

"Godišnja doba"


Slikovnica djeci s oštećenjem vida pruža mogućnost da kroz taktilne slike usvoje najvažnija obilježja pojedinog godišnjeg doba. Slikovnica sadrži po jednu taktilnu sliku svakog godišnjeg doba upotpunjenu kratkom pjesmicom vezanom za baš to godišnje doba. Osim slika i pjesmica slikovnica sadrži po jednu zagonetku za svako godišnje doba. Zagonetka se sastoji od kratkog tekst uz koji ide rješenje iste u obliku taktilne sličice. Sličica se skriva iza malih vratašaca koja djeci pobuđuju znatiželju. Ova slikovnica također je rađena od mnoštva različitih materijala. Tako je ona edukativna i vrlo poticajna za dijete s oštećenjem vida.

150,00 kn

"LOPTA"


Autorica Tanja Parlov, prof. Crno-bijela lopta u kutiji sa taktilnom slikovnicom. 100% hrvatski proizvod

299,25 kn

KNJIGA SA SLIKAMA: „Novogodišnja čarolija"


Priča za djecu sa taktilnim ilustracijama. Autorica: Irja Jerković Ilustratorica: Ivana Dražić Selmani

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politika kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvati nužne Prihvati odabrane